Uw droom in 3 stappen

Werkwijze

Ontdek de 3 stappen van een interieurontwerp tot een droominterieur.

Interieur advies en ontwerp

Interieurontwerp: Out of the box

Tijdens een eerste intake worden al uw wensen en behoeften opgenomen en gaat u samen met onze ontwerpers brainstormen over de mogelijkheden die uw ruimte te bieden heeft. We werken dit uit tot een strak 3D ontwerp die we omtoveren tot fotorealistische afbeeldingen om u zo nog beter mee te kunnen nemen in het ontwerp. Dit in combinatie met een videorondleiding waarin we de complete ruimte vanuit elke hoek kunnen bekijken zorgt voor een duidelijke beleving van het ontwerp en een realistisch verwachtingspatroon.

Technische vertaalslag

Technisch plan: To the point

Bent u tevreden met het ontwerp? Dan werken onze ontwerpers het ontwerp technisch helemaal uit. Zo kan de meubelmaker of interieurbouwer zonder problemen de maatwerk meubels bouwen, de elektricien weet waar de stroompunten komen en weet de schilder welke kleuren er gebruikt gaan worden. Zo bent u er in ieder geval zeker van dat het ontwerp 1 op 1 gerealiseerd kan worden, inclusief de gekozen kleuren en materialen.

Interieur op maat

Realisatie: Welcome home

Ons team zorgt dat uw ontwerp 1 op 1 wordt gerealiseerd. Tijdens dit proces zijn wij voor u en de vakmensen het eerste aanspreekpunt. Bij calamiteiten zitten wij er bovenop, u wordt hierin volledig ontzorgt. Wat u nog rest is het wachten tot onze laatste monteur de deur uit gaat. Daarna kunt u genieten van uw ontwerp en uw strakke maatwerk interieur, welcome home!

Kom in contact

Wij laten uw gevoel in elke ruimte klinken en verrassen u daarbij graag met zowel praktische als creatieve inzichten.

Gratis adviesgesprek aanvragen