Oog voor detail

Onze werkwijze

Een goed doordacht interieur begint bij de basis. Wie ben je, wat wil je uitstralen en wat maakt je uniek? Wij beantwoorden deze vragen samen tijdens een eerste kennismaking. Dit is het fundament voor het beste resultaat en de weg naar een fijne samenwerking.

Volledig ontzorgen

Advies, ontwerp en persoonlijke begeleiding

Nieuwe keuken, werkplek of casco vastgoed, het team van Bloks Design helpt je van concept tot oplevering! Ons uitgangspunt hierbij is dan ook; volledig ontzorgen. Wij leveren een totaalpakket, volledig transparant en voorzien van persoonlijk contact. Samen gaan we voor het mooiste eindresultaat.

Fase 1

Ontwerp fase

Tijdens de ontwerpfase duiken onze designers volledig in je project. Als je wensen en behoefte worden op een rijtje gezet en uitgewerkt tot een prachtig ontwerp. Heb je gekke wensen? Leuk! Zorg dat wij alles weten wat we moeten weten, niets is voor ons te gek!

Fase 2

Presentatie Fase

Wij hebben een ontwerp tot in de puntjes voor je uitgewerkt en gaan deze aan je presenteren. Afhankelijk van je wensen kan dit op verschillende manieren. Je ontvangt van ons een standaard draaiboek met hierin je complete ontwerp. Wij bieden ook de mogelijkheid om dit in de vorm van Virtual Reality of Video te presenteren.

Fase 3

Feedback Fase

Al uw op en aanmerkingen tijdens de presentatie (én natuurlijk daarna) worden verwerkt in het ontwerp. In deze fase heb je vaak al een keuze gemaakt over welke kleuren en materialen er gebruikt mogen worden. Dit nemen wij mee en maken het ontwerp nog éémaal presentatie klaar.

Fase 4

Productie Fase

Wanneer wij het ontwerp volledig hebben uitgewerkt dan kan deze in productie worden genomen. Onze gerenommeerde partners hebben meer dan genoeg deskundige ervaring en werken enkel met de beste materialen om je project op te bouwen. Geen zorgen! Wij regelen de mankracht, regel jij dan de koffie?

Kom in contact

Wij laten uw gevoel in elke ruimte klinken en verrassen u daarbij graag met zowel praktische als creatieve inzichten.

Gratis adviesgesprek aanvragen