Woonkamer Precious gold

Landelijk gelegen woning met stoere gouden afwerking. Ontworpen en gerealiseerd door Bloks Design.

Een totaalpakket

Van ontwerp tot realisatie

In deze landelijk gelegen woning hebben wij dit prachtige interieur mogen realiseren. Deze inrichting is vooraf bedacht door onze eigen interieurontwerpers en volledig uitgevoerd door onze vaste partners op het gebied van interieurbouw en schilderwerk.

Een spannende mix

Kleur en materiaal

In dit ontwerp hebben we donkere houtstructuren met een matte afwerking in het goud gemixt met zachte pasteltinten op de wanden die het geheel mooi in balans houden.

Overal aan gedacht

Handige tools

Wij denken graag mee naar de beste oplossing voor uw ruimte. Wij denken hierbij niet alleen hoe iets er uit komt te zien maar ook hoe het gebouwd moet worden, waarvoor het gebruikt gaat worden en hoe we het praktisch in kunnen richten. Denk hierbij aan voldoende stroompunten en waar deze geplaatst zijn. Denk hierbij aan achter de bank, ideaal voor het opladen van je telefoon wanneer je op de bank zit!

Oplossing in iedere situatie

Unieke vormen

Deze woonkamer heeft een schuine wand in het midden van ruimte. Onze ontwerpers bedachten hier een praktische oplossing voor. Zo wordt de ruimte optimaal gebruikt!

Volledige ontzorging

Tot het laatste detail

Ons team biedt u volledige ontzorging voor het hele project. Van Raambekleding tot salontafel en van maatwerk interieur tot de juiste vakmensen om de klus te klaren!

play_arrow

Bekijk het zelf!

Het ontwerp

Bekijk meer videorondleidingen

Volg ons op alle kanalen!

facebook     instagram     Linkedin     Pinterest

Kom in contact

Wij laten uw gevoel in elke ruimte klinken en verrassen u daarbij graag met zowel praktische als creatieve inzichten.

Gratis adviesgesprek aanvragen