Scheepsmakelaar Rotterdam

Hoog in de Maastoren in Rotterdam op de 38ste verdieping mochten wij in samenwerking met Ralph Voet voor Eastport Maritime een compleet nieuwe inrichting verzorgen. Deze scheepsmakelaars waren op zoek naar een passend praktisch maar vooral stijlvol ontwerp.

Volledig ontzorgen

Advies, ontwerp en persoonlijke begeleiding

Door de ruimte te scheiden met robuust scheepstouw in een stalen constructie brachten wij de branche terug in het interieur. De donkere tinten geven de ruimte een luxe uitstraling en het glas laat de ruimte open en ruimtelijk aanvoelen.

Gratis advies gesprek aanvragen

Een fantastische opdracht!

Om het concept compleet te maken hebben wij het ontwerp inclusief materialen, kleuren & meubilair samengevat in compleet plan. Het ontwerp is door ons helemaal technisch uitgewerkt en overgegeven aan leden van ons A-team. Samen hebben we dit prachtige project 1 op 1 kunnen realiseren. Bedankt team!

Al met al een bijzonder project op een bijzondere locatie. Wij zijn Eastport Maritime zeer dankbaar voor deze opdracht!

Jelle Blokland

Oprichter Bloks Design

Betrokkenheid en energie

Samenwerking

Aan de realisatie van de Eastport Maritime zijn naast ons eigen team verschillende andere partijen betrokken. Denk hierbij aan timmerlieden, loodgieters, schilders etc. Samen hebben we iets moois neergezet! Meer weten over hoe wij werken of met wie wij werken? Lees dan verder op de Over ons pagina. Of bekijk het volgende project via onderstaande knop.

Volgende project

BEELD SPREEKT MEER DAN WOORD

HET RESULTAAT

Bekijk dit project in 360 graden

Kom in contact

Wij laten uw gevoel in elke ruimte klinken en verrassen u daarbij graag met zowel praktische als creatieve inzichten.

Gratis adviesgesprek aanvragen