Keuken Inspiratie 2021

Inspiratie opdoen voor je keuken? Waar begin je? Een kookeiland of enkel een andere kleur op de muur? Ga jij voor industrieel of ga je voor een strak design? Bij Bloks Design kijken we naar wie je bent en wat je doet. Wij kijken graag met je mee tijdens het bepalen van de juiste stijl!

WIJ TEKENEN HET ÉN REGELEN HET!

Een keuken op maat

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor het inrichten van je keuken? Van inspiratie bij het uitzoeken van het juiste aanrechtblad tot het volledig ontwerpen van je keuken, wij doen het! Bij Bloks Design ontwerpen we regelmatig de leukste keukens voor nieuwe en bestaande woningen. Of het nu gaat om een apothekerskast in de hoek of een robuuste stalen deur om uw woon- en eetruimte te scheiden. Bij Bloks Design tekenen én regelen we het van ontwerp tot realisatie.

Vraag een gratis advies gesprek aan

Meer keuken inspiratie opdoen? Bekijk onze keukens op pinterest!

Een passend ontwerp

Maar, wat kost het?

De kosten voor het ontwerpen van keuken op maat kunnen enorm uiteenlopen. De grootte van je keuken, je wensen en behoefte en je budget spelen allemaal een rol bij het bepalen van de kosten. Bij Bloks Design streven wij er naar om een ontwerp voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom krijg je bij ons je interieurontwerp van je keuken tijdelijk helemaal gratis! Hoe dat werkt lees je hier!

Ontwerp mijn keuken

Meer inspiratie nodig?
Download ons Lookbook 2021!

Samen maken we er iets moois van

KEUKEN INRICHTING AAN HUIS!

Wees uniek, kies voor een maatwerk interieurontwerp van Bloks Design! Wij denken graag mee over de beste oplossing en de mogelijkheden die je keuken te bieden heeft. Van inbouwkoelkast tot wijnkamer op maat, Bloks Design! Maak vrijblijvend een afspraak dan komen wij graag eens bij je langs!

Kom bij mij langs

Volg ons op alle kanalen!

facebook     instagram     Linkedin     Pinterest

Kom in contact

Wij laten uw gevoel in elke ruimte klinken en verrassen u daarbij graag met zowel praktische als creatieve inzichten.

Gratis adviesgesprek aanvragen