1600m2 Interieurontwerp in beeld

Bekijk het indrukwekkende interieurontwerp voor een 1600m2 kantoorruimte voor een wereldwijd opererend bedrijf. We nemen je mee op een visuele reis door dit opvallende project, waar innovatie en stijl samenkomen om een inspirerende werkplek te creëren.

Designconcept

Onze Visie voor een Wereldse Werkomgeving

Bij het ontwerpen van 1600m2 kantoorruimte voor een internationaal opererend bedrijf, hebben we gestreefd naar het creëren van een werkplek die de wereld omarmt. Onze visie ging verder dan alleen een functionele kantoorruimte; we wilden een inspirerende omgeving creëren die de diversiteit en globalisering van het bedrijf weerspiegelt.

Vorm en materiaalkeuze

Natuurlijke elementen

Het gebruik van organische vormen en natuurlijke materialen heeft ons geholpen om de diversiteit van onze wereld te symboliseren. Hout, steen, en andere natuurlijke elementen zijn zorgvuldig geïntegreerd in het ontwerp, waardoor een harmonieuze en uitnodigende sfeer is ontstaan.

Meer dan een werkplek

Wij gaan verder dan esthetiek

Ons doel was om een wereldse werkplek te creëren die mensen inspireert, samenbrengt en herinnert aan de waarde van diversiteit. De visie voor deze werkruimte gaat verder dan de esthetiek; het is een uiting van het wereldwijde perspectief en de verbondenheid van het bedrijf met de wereldmarkt. Deze ruimte nodigt iedereen uit om een reis rond de wereld te maken zonder de kantoordeur te verlaten, en omarmt de kracht van een wereldwijde visie voor een succesvolle toekomst.

In samenwerking met:

Een gezonde werkomgeving

Echt groen

Een ander inspirerend element in ons ontwerp is het gebruik van echte planten. Niet alleen voegen ze een vleugje frisheid en groen toe aan de ruimte, maar ze dienen ook als natuurlijke luchtreinigers. Dit draagt bij aan een gezondere werkomgeving en verbetert de algehele luchtkwaliteit. Het effect is voelbaar en draagt bij aan het welzijn van de mensen die in deze ruimte werken.

Aan alles is gedacht

Verminderde ecologische voetafdruk

Een van de kernwaarden die dit project kenmerken, is onze toewijding aan duurzaamheid. We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk materialen te hergebruiken, wat niet alleen een economische overweging is maar ook een ecologische goede keuze. Het gebruik van gerecyclede materialen heeft niet alleen de ecologische voetafdruk van het project verminderd, maar heeft ook bijgedragen aan het creëren van een unieke uitstraling.

play_arrow

Bekijk het ontwerp

Bekijk meer projecten

Kom in contact

Wij laten uw gevoel in elke ruimte klinken en verrassen u daarbij graag met zowel praktische als creatieve inzichten.

Gratis adviesgesprek aanvragen