Amiza Tea Boutique

Uniek project op een A-locatie in de binnenstad van Woerden. Aziatisch thema met natuurlijke materialen, huiselijke sfeer en diverse unieke maatwerk elementen.

Het concept

AMIZA TEA BOUTIQUE

In het hart van het pittorekse stadje Woerden heeft het team van Bloks Design het interieur voor Amiza tea boutique mogen realiseren. De winkelier was op zoek naar een ontwerp dat aansloot bij zijn roots maar dat toch past binnen deze tijd. Daarom is er gekozen voor het gevoel van 'thuis', in een knus maar toch praktisch ontwerp.

FRIS EN ADEMEND

3D ontwerp

Na een brainstormsessie zijn onze ontwerpers aan de gang gegaan met het design. Natuurlijke materialen, robuuste prints en een enorme visual aan de muur. Dit ontwerp heeft het allemaal. Doormiddel van een driehoekige balkenconstructie en echt klimplanten krijgt de ruimte een knus gevoel maar voelt toch fris en ademend.

VAN A TOT Z

SAMEN KUNNEN WE HET MAKEN

Om het concept compleet te maken hebben wij het ontwerp inclusief materialen, kleuren & meubilair samengevat in compleet plan. Het ontwerp is door ons helemaal technisch uitgewerkt en overgegeven aan leden van ons A-team. Samen hebben we dit prachtige project 1 op 1 kunnen realiseren. Bedankt team!

HARD WERKEN WORDT BELOOND

DE UITVOERING

Aan de realisatie van de Amiza tea boutique zijn naast ons eigen team verschillende andere partijen betrokken. Denk hierbij aan timmerlieden, loodgieters, schilders etc. Samen hebben we iets moois neergezet! Meer weten over hoe wij werken of met wie wij werken? Lees dan verder op de Over ons pagina. Of bekijk het volgende project via onderstaande knop.

volgende project

BEELD SPREEKT MEER DAN WOORD

HET RESULTAAT

Bekijk dit project in 360 graden

Kom in contact

Wij laten uw gevoel in elke ruimte klinken en verrassen u daarbij graag met zowel praktische als creatieve inzichten.

Gratis adviesgesprek aanvragen