Oog voor detail

Over ons

Bloks Design

Dit is wie we zijn

Het team van Bloks Design is een compacte verzameling van verschillende karakters en disciplines. Van stijlvolle ontwerpers tot projectmanagers en van een technisch oog tot administratieve ondersteuning. De combinatie van verschillende disciplines maakt het dat ons team interieurontwerpen levert aan een breed scala aan particuliere en zakelijke klanten.

Volg ons op alle kanalen!

facebook     instagram     Linkedin     Pinterest

Wij staan voor je klaar

Dit is wat we doen

Bloks Design is een interieurdesign studio waar je terecht kunt voor een interieurontwerp op maat. Naast het interieurontwerp leveren wij ook de technische kennis die nodig is om het project te realiseren én kunnen wij het project van A tot Z voor je begeleiden. Wij zorgen voor de juiste man op de juiste plaatst, verzorgen de planning en zorgen voor de juiste documentatie.

Onze partners

De beller is sneller

Zo kom je met ons in contact

Op zoek naar een passend interieurontwerp op maat en de nodige begeleiding bij het realiseren van uw droomproject? Het team van Bloks Design staat 5 dagen per week voor je klaar van Maandag tot Vrijdag van 09:00 tot 17:00. Direct een afspraak inplannen? Bel dan 085 - 0601 322 of stuur ons een bericht via onze social media kanalen!

Kom in contact

Wij laten uw gevoel in elke ruimte klinken en verrassen u daarbij graag met zowel praktische als creatieve inzichten.

Gratis adviesgesprek aanvragen